Μάθετε για εμάς

20 Χρόνια + ♥ Αγαπάμε αυτό που κάνουμε ♥ Βραβευμένες Κατασκευές

Γιατί DrBrown's

Τα προϊόντα Dr. Brown’s σας βοηθούν να μεγαλώσετε γερά και χαρούμενα μωρά, χωρίς άγχος και προβλήματα, χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, μαζί με την ηρεμία που σας είναι απαραίτητη τους πρώτους μήνες της νέας σας ζωής με το παιδί σας!

Τα μπιμπερό Dr.Brown’s Options+ είναι η επιλογή που προτιμούν κι εμπιστεύονται οι γονείς και παιδίατροι! Το πρωτοποριακό σύστημα φυσικής ροής που περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό τους εξουδετερώνει τον ατμοσφαιρικό αέρα και τις πιέσεις στο εσωτερικό του μπουκαλιού, κάνοντας το τάισμα την πιο ευχάριστη εμπειρία τόσο για το βρέφος, όσο και για τους γονείς.

Το «μυστικό» για την αντιμετώπιση των κολικών κρύβεται σε ένα… μπουκάλι!
Τα μπιμπερό Dr.Brown’s αποδεδειγμένα μειώνουν τους κολικούς, τις γουλίτσες, το ρέψιμο και τα αέρια. Βοηθούν την πέψη για καλό νυχτερινό ύπνο και προσφέρουν ροή που υποστηρίζει το θηλασμό. Επιπλέον, η αφαίρεση του αέρα εμποδίζει την οξείδωση του γάλακτος, διασφαλίζοντας την διατήρηση των θρεπτικών συστατικών του, και κυρίως των βιταμινών C,A,E και των λιπιδίων, των πιο απαραίτητων συστατικών για τη σωστή διατροφή και την υγεία των βρεφών.

Το νέο σχήμα της θηλής που μοιάζει με τη θηλή της μαμάς, προσφέρει στο μωρό τη συνεχή και σωστή ροή γάλακτος, ιδανική για την εναλλαγή από το θηλασμό στο μπιμπερό και αντίστροφα! Η θηλή είναι σχεδιασμένη με την βοήθεια επαγγελματιών υγείας, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, μαλακή σιλικόνη και προσφέρει την πιο φυσική εμπειρία ταΐσματος με το μπιμπερό και παράλληλα βοηθά στην αποφυγή της σύγχυσης θηλής (Με ποσοστό αποδοχής 93% σε μια εμπεριστατωμένη μελέτη σε δείγμα 884 μωρών).

…επειδή η καλύτερη βρεφική φροντίδα είναι στη φύση μας!

References:**Research carried out by Mustard Research Ltd amongst a sample of 200 UK Healthcare Professionals during May 2017*Colic survey carried out by Consumer Analysis Ltd – 2010

Μπλοκ & Νέα Μας

Read More

Νεογέννητο στο Σπίτι – Φροντίστε για τα Απαραίτητα

Λίγο πριν τον τοκετό, πριν υποδεχθείτε το νέο μέλος της…

Baby Guide
Read More

Επιστροφή στην Προπόνηση Μετά τον Τοκετό

Αμέσως μετά το καλωσόρισμα του μωρού σας στον κόσμο,…

Motherhood
Read More

Ποια τα Οφέλη της Άσκησης Κατά την Εγκυμοσύνη;

Η άσκηση κατά τη διάρκεια μιας φυσιολογικής εγκυμοσύνης συμβάλλει…

Motherhood